Zorluoğlu: Hedefimiz Akçaabat’tan Yomra’ya kadar sahil

Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Zorluoğlu: Hedefimiz Akçaabat’tan Yomra’ya kadar sahil

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu Ganita – faroz projesi ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Zorluoğlu projenin önümüzdeki turizm sezonuna yetiştirileceğini söyledi.

Zorluoğlu “Burası Güzel Hisar - Ganita. Trabzon’un uzun yıllardır denizle buluşma noktalarından biri. Trabzon’da birçok insanın anısının olduğu yer. Burası uzun süredir maksadında kullanılamadı. Maksadı dışına çıktı. Biz Ganita’nın eski günlerine gelmesi için çalışıyoruz. Burası zamanı geldiğinde yeşillikleriyle göreceksiniz. Şuan ki haliyle bile güzel. Faroz’a kadar uzun bir sahile kavuşuyoruz. Önümüzdeki sezon bu sahili Trabzon’a kazandıracağız. Çok güzel dokunuşların olduğu yeşilliklere ağırlık verdiğimiz bir hale geleceğiz. Seçim öncesi sahillerin denize kavuşturulması projesinde yapıyoruz. Vizyonumuz hedefimiz Akçaabat’tan Yomra’ya birleşik sahil düzenlemesini bu şehre kavuşturmak. Burayı şehire kazandırmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber