Zorluoğlu Genç ile görüştü

Başkan Zorluoğlu Başkan Genç'i ziyaret etti.

Zorluoğlu Genç ile görüştü

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Ortahisar'a yapılacak hizmet ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunan Başkan Genç, "Sayın Murat Zorluoğlu ile seçimden önce ve sonra muhtelif zamanlarda bir araya gelerek, şehrimizle ilgili düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Pek çok konuda fikir birlikteliği içindeyiz. Başta trafik ve ulaşım olmak üzere; kentsel dönüşüm, doğalgaz, Trabzon sahiline yapılacak projeler, kanalizasyon gibi konularda düşüncelerimizi dile getiriyoruz. Vatandaşlarımızın acil olarak bizden çözmemizi beklediği konularda hangi adımları atacağımıza dair çok verimli görüşmelerimiz oluyor." dedi.  

YETER Kİ, SORUNLAR ÇÖZÜLSÜN 

Vatandaşlara taahhüt edilen sözlerin yerine getirilmesi için; ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getiren Başkan Genç, bu manada bazı projeleri Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak hayata geçireceklerini söyledi. 

Başkan Genç, "Sayın Zorluoğlu'nun ve benim proje kitapçığımda vatandaşlarımıza taahhüt ettiğimiz ortak projeler vardı. Bunları hayata geçirmek için bundan sonra çok yakın işbirliği ve koordinasyon içinde olacağız. Burada önemli olan bu projeleri hangi belediyenin hayata geçirdiği değildir. Önemli olan vatandaşlarımıza taahhüt ettiğimiz bütün projelerin eksiksiz olarak yapılmasıdır. Bazılarını biz yapacağız, bazılarını da Büyükşehir Belediyemiz yapacak, kimin yaptığı hiç fark etmez.  Yeter ki, Ortahisar'ımızın, Trabzon'un sorunları çözülsün. Ve vatandaşlarımıza söz verdiğimiz bütün projeler tek tek gerçekleştirilsin. Bugüne kadar edindiğimiz tecrübelerimizle Sayın Zorluoğlu'nun Trabzon vizyonuna katkı sağlayarak, şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Sayın Zorluoğlu kaymakamlık, valilik, müsteşarlık ve kayyumluk görevlerinde bulunmuş, kamu tecrübesi çok geniş olan bir devlet adamı. Biz de bu tecrübeden, birikimden olabildiğince istifade etmek istiyoruz. Kendisiyle de bir uyum, fikir birlikteliği sağladık. Bunun Ortahisar'a çok olumlu yansımalarının olacağını düşünüyorum. Ve bir kez daha ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkürlerimi, şükranlarımı iletiyorum. Birlikte Ortahisar'ımıza çok güzel hizmetleri ve projeleri kazandırma azminde ve kararlılığındayız." diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler