Zorluoğlu Ganita projesi için tarih verdi

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Zorluoğlu’ndan Ganita açıklaması geldi.

Zorluoğlu Ganita projesi için tarih verdi

Trabzon’da Ganita ile Faroz arasında yapılacak projenin detayları daha önce açıklanmıştı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada projenin ihale tarihini açıkladı. Zorluoğlu ihalenin 25 Ocak’ta yapılacağını açıkladı

Zorluoğlu “Göreve gelirken bir söz vermiştik. Sözümüzü tutuyoruz. Denizi doğası ve kültürüyle dünyanın eşsiz lokasyonlarına andan biri olan Trabzon’umuza yakışır bir kıyı şeridi planladık. Çalışmalarımızın sonuna geldik. Projelerimiz hazır. Ganita-Faroz arası sahil düzenleme projesi ile Trabzon bambaşka bir sahil şeridine sahip olacak. Proje ile birlikte şehrimizin en kıymetli alanlarından biri olan tarihi Ganita bölgesi, sahil boyunca planlanan kesintisiz yürüyüş ve bisiklet yolu, seyir terası, çocuklarımız için interaktif oyun grupları ve rekreasyon alanlarıyla tarihine yakışır şekilde yeniden bu şehrin önemli cazibe merkezi haline getirilecek. Bu proje 2021 yılı sonuna kadar bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber