Zorluoğlu Esiroğlu'nda dert dinledi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Esiroğlu'nda vatandaşı ziyaret etti.

Zorluoğlu Esiroğlu'nda dert dinledi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Maçka ilçesine bağlı Esiroğlu Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zorluoğlu, yöresel meyve fidanı dikimi de gerçekleştirdi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Esiroğlu Mahallesi temaslarına, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve ilgili daire başkanları eşlik etti. 

YÖRESEL MEYVE FİDANI DİKTİ 
Başkan Zorluoğlu ilk olarak TİSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı Esiroğlu Su Arıtma Tesisleri’nin içerisinde bulunan alanda elma, armut, mandalina, kamkat ve Trabzon hurmasından oluşan yöresel meyve fidan dikim etkinliğine katıldı. Zorluoğlu ayrıca Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı fidanlık alanındaki süs bitkilerini inceledi. 


 
ESNAFI ZİYARET ETTİ 
Zorluoğlu daha sonra, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ve beraberindeki heyetle, Esiroğlu Mahallesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti. Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren esnaflar, “Büyükşehir Belediye Başkanımızı bir anda karşımızda görünce şaşırdık. Genelde seçim dönemlerinde gelirler, sonrasında pek göremeyiz. Trabzon’a güzel hizmetleriniz olacağına hiç şüphemiz yok. Projelerinizi yakından takip ediyoruz ve Esiroğlu halkı olarak her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandılar. 

VATANDAŞIN SIKINTILARINI DİNLEDİ 
Esiroğlu halkı ile de bir araya gelen Başkan Zorluoğlu, mahallelerindeki sorunları bizzat kendilerinden dinledi. Başkan Zorluoğlu, “Taleplerinizi hemen buradan ilgili daire başkanlarımıza iletiyorum. Gerekli incelemeleri yaparak bana rapor sunacaklar. Ben de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak durumu değerlendirip gerekli talimatları vereceğim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler