Zorluoğlu ailesinin mutlu günü

Başkan Zorluoğlu'nun oğlu Trabzon'da gerçekleştirilen düğünle evlendi.

Zorluoğlu ailesinin mutlu günü

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun oğlu dünya evine girdi.

Başkan Zorluoğlu'nun oğlu Selim Zorluoğlu, Iraklı Bushra - Read çiftinin kızı Mina ile evlendi. Çiftin nikahını Başkan Murat Zorluoğlu kıyarken nikah şahitleri ise  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak ve Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile gelinin amcası oldu.

Geniş katılımın olduğu düğüne hem siyaset hem de spor dünyasından tanınan isimler katıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya,  İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs başta olmak üzere bir çok siyasi ve bürokratın yanı sıra Trabzonspor teknik direktörü ve Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu da törende yer aldı.

Düğün töreninde halk oyunları gösterisi gerçekleştirilirken Başkan Murat Zorluoğlu da horon oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber