Zorluoğlu açıkladı "Türkiye'nin en gözde kuruluşu olacak"

Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda yapımına devam edilen Kadın İstihdam ve Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Zorluoğlu açıkladı "Türkiye'nin en gözde kuruluşu olacak"

Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediyesi organizasyonun da Cengiz İnşaat tarafından masrafları karşılanan ve yapımına devam edilen Kadın İstihdam ve Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar Merkez İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’nin de katıldığı ziyarette, Muhammet Balta Zorluoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Murat Zorluoğlu burada yaptığı açıklamada, “ Türkiye’nin en gözde Kadın İstidam ve Yaşam Alanını inşa ediyoruz. Ülkemizin en gözde ve amacına uygun kuruluşlarından biri olacak. Kadınlarımız burada el emeği göz nuru elişi ürünler yapacaklar. Trabzon Büyüykşehir Belediyesi olarak bu ürünleri satın alıp, satışlarına imkân sağlamış olacağız. Kadınlarımız ekonomik olarak kimseye muhtaç olmadan gelir elde etmiş olacaklar” dedi. Zorluoğlu sözlerine şöyle sürdürdü; “ Kadınlarımızın bu alanda yüzme havuzları ve spor salonları da olacak. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük. Kadınlarımız burada çok mutlu olacaklar. Tesisi 2023’ün Şubat ayında hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Zorluoğlu açıkladı

Zorluoğlu açıkladı

Zorluoğlu açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler