Zorluoğlu açıkladı! Trabzon'da sıra oralara da gelecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'ndan Meydan Parkı ve çevresinde yapılacak düzenlemeler hakkında açıklama.

Zorluoğlu açıkladı! Trabzon'da sıra oralara da gelecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Haber61'i ziyaret ederek Trabzon'da devam eden ve düşünülen projeler hakkında bilgiler verdi.

Zorluoğlu, Trabzon'da Dolmuş modernizasyonunun ardından Maraş Caddesi, Meydan Parkı, Gazipaşa ve Cumhuriyet Caddeslerindeki trafik düzenlemelerinin ele alınacağını belirtti.

Zorluoğlu Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Ulaşım A.Ş hakkında bilgi verip “Ulaşım A.Ş’yi kurduk. Buraya arkadaşları getirdik. Biz onları sadece dolmuşçularla konuşsunlar diye getirmedik. Buraya esas geliş meseleleri bütün ulaşım sistemini ele alan ve kolaylaştıran, konforu artıran çözümler üretmek. Yani bunun içerisinde ne var? Caddelerin trafik bakımından düzenlenmesinden, dolmuşların durak yerlerine kadar, otobüslerin hareket saatlerinden, kavşakların akıllı kavşak haline getirilmesine kadar bütün mesele bizim meselemiz.” İfadelerini kullandı

Zorluoğlu Dolmuş modernizasyonunun akabinde yapılacakları da sıralayarak “Dollmuş modernizasyonunun hemen akabinde gündemimize alacağımız konu Maraş caddesi, Meydan’daki köprü altındaki dolmuşların durumu, Gazipaşa caddesi, Cumhuriyet Caddesi gibi konular olacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler