Zigana Tünelini kullanacak sürücüler dikkat

Trabzon'dan Gümüşhane'ye gidecek sürücüler için uyarı...

Zigana Tünelini kullanacak sürücüler dikkat

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Gebze - İzmit kesiminin 37'nci kilometresinde, Çayırova Köprülü Kavşağı'nda yol yapım çalışmaları nedeniyle Bayramoğlu'na giden yol trafiğe kapatılacak. Bayramoğlu istikametine gidecek sürücüler kavşağın bitiminden sonraki servis yolunu kullanacak. 

Ankara Çevre Otoyolu Eskişehir Kavşağı'nın Sincan Kavşağı'ndan şehir merkezi katılım kolu, üstyapı iyileştirilmesi çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak, ulaşım aynı kavşağın alternatif güzergahından kontrollü olarak sağlanacak.

Trabzon-Torul Devlet Yolu'nun 2'nci kilometresinde bulunan Zigana Tüneli'nde yapılacak olan bakım-onarım çalışmaları nedeniyle, 24 Ekim'e kadar saat 08.00 - 17.00 saatlerinde trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler