Zigana Tünelinden geçecekler dikkat! Karayolları uyardı

Karayolları Zigana Tünelinde yapılacak olan çalışma konusunda uyarıda bulundu.

Zigana Tünelinden geçecekler dikkat! Karayolları uyardı

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
 

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Trabzon-Torul yolunun 2. kilometresinde bulunan Zigana Tünelinde (Zigana Geçidi) perşembe ve cuma günleri 08.00 ile 18.00 saatleri arasında ışıklı trafik uyarı sistemi montajı yapılacağından ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.

Tokat-Niksar devlet yolunun 52-66. kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor. 

Çeltikçi-Antalya yolunun 12-16. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 15.00 ile 16.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler