Zafer Partisi Trabzon İl Başkanı Elbir: “Trabzon'da artık Zafer Partisi var”

Trabzon'da Zafer Partisi tarafından basınla tanışma toplantısı düzenlendi.

Zafer Partisi Trabzon İl Başkanı Elbir: “Trabzon'da artık Zafer Partisi var”

Zafer Partisi Trabzon il Başkanlığı basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İl Başkanı Aycan Sulak Elbir ve yönetim kurulunun katıldığı basın toplantında Zafer Partisi’nin çalışmaları ve projeleri anlatıldı.

Elbir, kendini tanıtarak başladığı toplantıda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bir yıl kadem Trabzon il yönetimindeydim. KTÜ ile ortaklaşa düzenlenen siyaset akademisine devam ettim.

Daha önce Zafer Partisiyle alakamız vardı. Teklif geldi "il başkanı olur musunuz?" diye. Kabul ettim şubat 2021'de atandım Trabzon'da Nisan ayı itibariyle il binamızı tuttuk. Resmi anlamda başvurumuzu yaptık. 6 ilçemizde kongremizi yaptık. 3 Temmuzda il kongremizi yaptık.

Ortahisar, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Dernekpazarı ve Yomra ilçelerimiz hazır kongremizi yapıldı. Çaykara ve Şalpazarı hazır. Bunun dışında çalışmalarımız devam ediyor. Zor bir zamanda göreve talibiz. Seve seve bu göreve başımızı koyduk. Trabzon ve ülkemiz için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız. 
Bu toplantımız tanışmak amaçlı bir toplantı. Kongrelerimizi tamamlayıp seçime hazırlanmak için yoğun çaba sarfettik.

250'ye yakın sadece merkezde üyemiz var. Gençlerden bir inanılmaz ilgi var. Yüzde 30 AK Parti'den Yüzde 15 MHP'den Yüzde 17.5 CHP'den kayıtlı gelen var bize. Sandık başında bu daha da artacaktır. İnsanlar sizinleyiz diyor ama kayıt yapmaktan korkuyorlar.

İnsanların çekinceleri var. Benim çocuğum memur olacak, sınava girecek diye resmi kayıt yaptırmadan çekiniyorlar. Diğer partilere bu işler için kayıt olanlar var tabi.

Ümit hocanın zaman zaman çıkışları. Ulusal basın bize yer vermiyor. Bize youtube ve twittter üzerinden yoğun ilgi var ama ulusalda bu yansıtılmıyor. Trabzon'da artık Zafer partisi var. Engellenmediğimiz durumda. Trabzon'da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedef kitlemiz gençler. Üniversitelerden çok bilinçli geliyorlar. Sosyal medyayı mükemmel kullanıyorlar. 

18 ilçede yetiştirmeye çalışırız seçime. 6 ilçede kongre yaptık. Araklı, Of Sürmene, Arsin İlçelerimiz hazır. Sıkıntımız yok.

Ümit Özdağ Trabzon'a gelecek mi?

Trabzon programı var. 28 Ağustos'ta Ankara'daki büyük kongremizden sonra bir kaç günlük programı olacak Trabzon'da. Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilebilecek bu program.

Trabzon'da gençler geldi ziyaret için. Kapıda girer girmez "Burası olabilir, burada her yerde Atatürk resmi var" ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber