Yomralılar başkanını seçti

Yomralılar Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulu tek listeli seçimle gerçekleşti. Tüm üyelerin katılım gösterdiği seçimde Mustafa Bıyık, dernek başkanı seçildi İLK BAŞKANI BIYIK Yeni kurulan Yomralılar Eğitim Kültür ve Sosyal Ya

Yomralılar başkanını seçti

Yomralılar Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulu tek listeli seçimle gerçekleşti. Tüm üyelerin katılım gösterdiği seçimde Mustafa Bıyık, dernek başkanı seçildi

2-238.jpg

İLK BAŞKANI BIYIK

Yeni kurulan Yomralılar Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulu Yomra’da bulunan Alesha Suit Otel’de tek listeli seçimle gerçekleşti. Tüm üyelerin katılım gösterdiği dernek seçiminde tek listeyle seçime giren Mustafa Bıyık, Yomralılar Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin başkanı seçildi. Aynı zaman da derneğin ilk başkanı unvanını da alan Bıyık, tek amaçlarının Yomra’ya hizmet olduğunu ifade etti.

1-683.jpg

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Bıyık, “Kuruluşta yola çıkarken tek amacı Yomra ve Yomralı’ya hizmet olan derneğimiz olağan genel kurul sonrası daha da güçlenerek bu amaca ulaşmak için var gücüyle çalışacaktır. Her buluşmada ve organizasyon da özellikle belirtiyoruz ki derneğimiz siyaset üstü bir amaçla kurulmuş olup tek amacı insana hizmettir.  Çeşitli siyasi düşüncelere sahip 30 kişilik bu ekibin bir orkestra kadar uyumlu ve güçlü olduğu ve Trabzon’un en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olacağı kesindir” dedi.

İŞTE DERNEK YÖNETİMİ

Mustafa Bıyık

Abdulkadir Özdemir

Birol Tuna

Abdulkadir Bektaş

Ali Şahin

Oktay Yıldırım

Hurşit Ziya Köse

Erhan Eroğlu

Ekrem Şahin

Aydoğan İskender

Hüseyin Ay

Mustafa Şahin

Serkan Yılmaz

Faruk Yeşilyurt

Cengiz Hatipoğlu

Ali Paşa Can

 

DANIŞMA KURULU

Osman Yetim

Enver Toklu

Zekeriya Akgül

Mehmet Ay

İlker Yıldırım

Davut Ayyıldız

İbrahim Azaklı

Fazlı Altınkaynak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber