Yomra’da sahile dev bayrak

Yomra sahile dikilen 96 metrekare boyutunda dev bayrak görenleri adeta büyüledi. 

Yomra’da sahile dev bayrak

Yomra Belediyesi tarafından sahile dev bayrak dikildi. 

Direği 35 metre yüksekliğinde 96 metrekare boyutunda dev bayrak görenleri adeta büyüledi. 

Yomra sahilinde belediye tarafından yapılan ve çevre düzenlemesi biten dev bayrak için bugün tören düzenlendi. Saygı duruşu ve istiklal marşından sonra göndere çekilen dev bayrak alanda bulunan vatandaşların tarafından takdirle karşılandı.

Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Burada bugün bayrağımızın açılış törenini yaptık.Altındaki kütlenin boyama işlemlerini de bitirdik. Limanın görseline uygun bir hale dönüştürdük. Bugün itibariyle kalıcı yerine çekmiş olduk. Buradan gelip geçenlerin görebileceği bir temsili olur ilçemizin. Burada liman bölgesinde bir görsellik olmuş olur. Türk bayrağının asılı olduğu her yer çok hoş bir görüntü  kazandıran bir önemi var. Çok memnun olduğumuz çok güzel bir projemiz oldu. İlçemize hayırlı olsun…  İnşallah bu direkte Trabzonspor’un şampiyonluk bayrağını da dalgalandırmak bize nasip olur” dedi.

Açılışa İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Zekeriya Akgün, İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri, Enver Çakmak Muhammer Turan, Rasim Arslan, S.S. Yomra Merkez İlçe Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Göktuğ Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Fatih Mahallesi Muhtarı Fatih Bayrak ve vatandaşlar katıldı.

Yomra’da sahile dev bayrak

Yomra’da sahile dev bayrak

Yomra’da sahile dev bayrak

Yomra’da sahile dev bayrak

Yomra’da sahile dev bayrak

Yomra’da sahile dev bayrak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber