Yomra’da öğrencilerden Kızılay’a destek

Trabzon’da öğrenciler Kızılay’a destek amaçlı kampanya başlattılar.

Yomra’da öğrencilerden Kızılay’a destek

Trabzon’un Yomra ilçesinde bulunan Yomra Merkez Ortaokulu öğrencileri, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Suzan Topal rehberliğinde Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Koordinatörlüğünde ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın ortaklığında yürütülen, Eğitimin Yıldızları-HOPO Proje Yarışması kapsamında hazırlanan El Ele Daha Güçlüyüz projesinde öğrenciler her ay farklı bir vakfı tanıyor.

Şubat ayında Kızılay'ı tanıyan öğrenciler, o dönemde Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere yardım kampanyası yapmışlardı.

Öğrenciler şimdi de Kızılay'ın Kan toplamasına yardımcı oldular.

Hazırlıkları iki hafta önce başlayan etkinlikte önce öğrenciler aracılığı ile velilere ulaşıldı. Daha sonra çevredeki okullarla iletişime geçildi ve ardından afişler ile vatandaşlar etkinliğe davet edildi.

Yomra İlçe belediyesi ve ilçe Kaymakamlığının da desteğini alarak Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi ile berber etkinlik hazırlandı. Okul müdürü Kenan Çiçek başta olmak üzere öğretmenler, veliler ve Yomra halkı da destek verdi.

,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler