Yomra’da cumhur ittifakı bozuldu mu?

İyi Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık’a MHP’li Yomra ilçe Belediye Meclis Üyelerinden destek geldi.

Yomra’da cumhur ittifakı bozuldu mu?

Haber61 - Haber Servisi

İyi Parti’den Yomra Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Mustafa Bıyık’a MHP saflarından sürpriz bir destek geldi. MHP Yomra İlçe Belediye Meclis üyeleri Adnan Bıyıkoğlu, Hasan Bayraklı ile iyi Parti İlçe Başkanı Zekeriya Akgül ile birlikte yapılan basın toplantısı Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleşti. Toplantıya İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy’da katılıp destek verdi.

İyi Parti Yomra ilçe Başkanı Zekeriya Akgül, İyi Parti olarak Yomra’da belediye başkan adayı olarak Mustafa Bıyık’ı aday gösterdikten sonra yükselen bir grafik sergilediklerini belirterek “Yomra halkından çok büyük ilgi ve destek görmekteyiz. Ömrü, Özdil ve Yomra’ya hizmetle geçmiş Adnan Bıyıklıoğlu adayımıza destek kararı almıştır. Yomra’nın hak ve menfaatleri için gözünü budaktan esirgemeyen, ünü TBMM’ye gitmiş Yomra Belediye Meclis üyemiz Hasan Bayrak ağabeyimizin desteği adayımız Mustafa Bıyık ile beraberdir” ifadelerini kullandı.

MHP Yomra Belediye Meclis Üyesi Adnan Bıyıklıoğlu da İyi Parti’den Mustafa Bıyık’yı destekleyeceğini söylediğini belirterek “Benim gördüğüm 2 kutuplu seçime dönüştü. Partiden ziyade 2 kişi arasında. Yönetimde ki arkadaş uzun vadede oradadır. Mustafa beyin ortaya çıkması bugüne kadar ki performansının çok iyi olması, halkının teveccühü kazanması. A Partili olabilir B partili olabilir etrafında toparlandıklarını gördük. 2 partiden ziyade 2 adaylı seçim olacak. Ben 50 senelik MHP’liyim. Üzüntümü söyleyeyim 50 yıl sonra genel başkan, başka partiye oy istemesi beni rahatsız ediyor” ifadelerini kullandı.

MHP Yomra Belediye Meclis Üyesi Hasan Bayrak ise “Yomra’da partilerin yarışması değil, iyi ile kötünün yarışması görülmeli. İbrahim bey ile Mustafa bey yarışacak” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan adayı Bıyık destekler için teşekkür ederek “Onların bu desteğine mazhar olmak gururdur. Bizde bundan sonra ki süreçte nasip olur kazanırsak aynı çizgide belediyecilik anlayışımıza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber