Yomra FETÖ/PDY yapılanmasına operasyon

Trabzon’un Yomra ilçesinin FETÖ/PDY yapılanmasına operasyon gerçekleştirildi.

Yomra FETÖ/PDY yapılanmasına operasyon
Haber : Şükrü Üçüncü

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri; FETÖ/PDY’ye yönelik gerçekleştirmiş olduğu operasyonlarda Yomra yapılanması çökertildi.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; KOM şube ekipleri sabaha karşı 04:00’da ilçede 20 ayrı adrese baskın düzenleyerek 18 kişiyi gözaltına aldı. İddiaya göre FETÖ/PDY üyesi oldukları öne sürülen ve ilçede Esnaf olan A.S.K, M.A., Ş.A.K.,H.C.O., E.K.M.D. Z.Ş. M.Ş., ile İlçe Ablası olduğu öğrenilen İ.Y. gözaltına alınarak il emniyet müdürlüğüne sevk edildi.

Öte yandan aynı operasyonlar kapsamında bir basın – yayın kuruluşu ortakları ve çalışanları da gözaltına alındı. N.U. S.K., ve H.A.Ç. FETÖ/PDY iddiası ile il emniyet müdürlüğüne sevk edildi. Edinilen bir diğer bilgiye göre; ilçenin bayan yapılanmasına da gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber