Yomra'daki pankart krizinde yeni perde! Mal sahibi konuştu

Mal sahibi Erdal Bakır açıklamalarda bulundu

Yomra'daki pankart krizinde yeni perde! Mal sahibi konuştu

Trabzon'un Yomra ilçesinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na ait pankartın söküldüğü iddialarına mülk sahibi Erdal Bakır’dan açıklama geldi. 

Trabzon’un Yomra ilçesinde dün sabah saatlerinde yaşanan olayda, bir binaya yerleştirilen Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'nun pankartı söküldü. Olay yerinde bulunan Saadet Partisi Milletvekili adayı Ümit Çebi, tepki göstererek pankartın belediye tarafından kaldırıldığını ve kaldırılması için mülk sahibine baskı yapıldığını öne sürdü.

Yaşanan olayların ardından mülk sahibi Erdal Bakır’dan açıklama geldi. Bakır yaptığı açıklamada, “Binamızın dış cephesine asılmak suretiyle bir kapı firmasıyla anlaşmamız vardı. Anlaşmamız sona erdi. Uzatma talebinde de bulunmadılar. Bende hem kapı firmasının hem de üstüne asılı olan Saadet Partisi’ne ait pankartı söktüm. Benim hiçbir siyasi partiye bir kasıtım yok. 50 Bin TL karşılığında herkesle anlaşabiliriz. Bu ücreti verecek olan herkesi bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler