Yomra'da Mustafa çam parkı temelleri atıldı

Yomra Belediyesi tarafından yapılan parkın temelleri atıldı.

Yomra'da Mustafa çam parkı temelleri atıldı

Yomra Belediyesi tarafından Kaşüstü Mahallesi Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölgesinde yapımına başlanılan Mustafa Çam Parkı ve Sosyal Yaşam Alanı temel atma töreni bugün gerçekleştirildi. Törende konuşan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, söz verdikleri gibi Kaşüstü Mahallesi hastane bölgesinin de sosyal alan eksikliğini ortadan kaldıracaklarını söyledi.

3 bin metrekare alan üzerine, içinde; çocuk parkı, kamelyalar, spor aletleri, basketbol ve mini futbol sahası ve birde kafeterya bulunan önemli bir sosyal yaşam alanı inşa edeceklerini kaydeden Başkan Bıyık, Yomralıların her şeyin en güzeline layık olduğunu kaydetti.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bu alan sadece Kaşüstü Mahallemizin sosyal alan eksikliğini gidermekle kalmayacak, Trabzon'un turizm merkezi olan ilçemize çok önemli katkılar sunacaktır. 4 ayda yapımını tamamlayacağımız bu önemli sosyal yaşam alanına, Kaşüstü Belediyesi eski Başkanı Mustafa Çam ağabeyimizi ismini vermiş bulunmaktayız. Bu vesile ile Sayın Çam'a hizmetlerinden ötürü tekrar teşekkür ediyor, Allah'tan şifalar temenni ediyorum."

Yomra'da önemli bir hizmet birlikteliği sağladıklarını kaydeden Başkan Bıyık, sözlerini özetle şu şekilde tamamladı: "Burada bizleri yalnız bırakmayan siyasi partilerimizin ilçe başkanlarına, belediye meclisi üyelerimize, sivil toplum örgütü temsilcilerimize ve vatandaşlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Bizim siyasetimiz halka hizmet siyasetidir. Bu gaye ile görev yapan, Yomramızın kazanımlar elde etmesinden memnumiyet duyan siyasilerimize ve bu parkın üst yapı malzemelerini belediyemize hibe eden Istanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na şükranlarımı sunuyorum."

Mustafa Çam Parkı Sosyal Yaşam Alanı Temel Atma Töreni'nde; Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkadir Özdemir, CHP İlçe Başkanı Erol Haydar Pekşen, İYİ Parti İlçe Başkanı Zekeriya Akgül, Saadet Partisi İlçe Başkanı Selçuk Atasoy, DEVA Partisi İlçe Başkanı Funda Çuvalcı, Yomra Belediye Meclisi Üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber