Yomra'da kaza motor tutkunu Cengizhan hayatını kaybetti

Trafik kazası sonrası sürücü kaçtı...

Yomra'da kaza motor tutkunu Cengizhan hayatını kaybetti

Trabzon’un Yomra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre;  61 ES 203 plakalı Motor ile Trabzon’dan Yomra ilçesine giden 29 yaşındaki Cengizhan Yıldırım Kaşüstü hastanesi kavşağına geldiği sırada 61 EV 4… plakalı araç ile çarpıştı. Kaza sonrası henüz kimliği belirlenemeyen 61 EV 4… plakalı aracın sürücüsünün olay yerinden kaçtığı öğrenildi.


Kazada hayatını kaybedeen Cengizhan Yıldırım'ın motosiklet tutkunu olduğu öğrenildi.


Kazada ağır yaralanan Cengizhan Yıldırım’a olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale ederek Kaşüstü’de bulanan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Cengizhan Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.
 
Kaza yerinde trafik ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada 61 EV 4… plakalı aracın sürücüsü 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununda yer alan “dönüşe başlamadan önce sağdan gelen araçlara geçiş hakkı tanımadığı ve bu nedenle önce yaralamalı sonra ise ölümlü trafik kazasına sebebiyet vermekten kusurlu” bulundu.


1,5 yaşındaki kızıyla son fotoğrafı

 
Kazada talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Cengizhan Yıldırım’ın 2 yıl önce dünya evine girdiği ve 1,5 yaşında bir kızı bulunduğu öğrenildi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler