Yomra'da karla mücadele çalışmaları!

Yomra'da kar yağışı etkisini sürdürürken karla mücadele çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

Yomra'da karla mücadele çalışmaları!

Trabzon'u ve bölgeyi etkisi altına alan kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkili olurken, belediye ekipleri yol açma çalışmalarına sabah erken saatlerden itibaren başladı. 

Yoğun kar yağışının etkili olduğu ilçelerden Yomra ilçesinde sabah saatlerinden itibaren 19 mahalle yolu ulaşıma kapanırken, Yomra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nun da katıldığı çalışmayla yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, geceden itibaren etkili olan kar yağışı ile birlikte yüksek mahallelerde kar kalınlığının 50 cm'ye kadar ulaştığını söyledi. Demirciler mahallesine çıkarak ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sağıroğlu "Kar yağışı yüksek mahallelerimizde halen daha etkisini sürdürüyor. Ana arterlerimizi ulaşıma açıyoruz, bütün mahallelerimize ulaşımı kısa sürede sağlayacağız. Herhangi bir sıkıntımız yok. Gece gündüz çalışıp, kapalı mahalle yolu bırakmayacağız" dedi.

Yomra'da karla mücadele çalışmaları!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler