Yomra'da izinsiz afişler toplatılıyor!

Yomra'da izinsiz asılan afişler toplatılmaya başlandı.

Yomra'da izinsiz afişler toplatılıyor!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, ilçe merkezinde izinsiz asılan ve görüntü kirliliğine neden olan afişleri toplattırdı. Belediye zabıta ekipleri tarafından tek tek toplanılan afişler imha edildi. Konuyla ilgili belediyenin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, izinsiz afişlerin toplatılmasına devam edileceği uyarısı yapıldı. Açıklamada, "İlçemiz genelinde görüntü kirliliğine neden olan, reklam tabelası, levha, ilan ve afişler, zabıta ekiplerimizce toplanıyor. İzinsiz olarak asılacak tüm branda ve reklam görselleri ekiplerimizce kaldırılacaktır" denildi.

ŞEHIT KABİRLERİNDE BAYRAM TEMİZLİĞİ YAPILDI
Öte yandan Yomra genelinde bulunan şehit kabirlerinin temizlikleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Yomra Belediyesi ekiplerince gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, "Bu vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin kabirlerinde her bayram öncesi temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu bayram evvelinde de rutin çalışmamızı yerine getirdik. Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum" dedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber