Yomra Belediyesi Yolda kalmak istemiyor

Trabzon'un Yomra Belediyesi araç parkını güçlendirmeye devam ediyor.

Yomra Belediyesi Yolda kalmak istemiyor
Araç Parkına 2 adet daha grayder kazandıran yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek adına araç parklarını günden güne yenilediklerini ifade ederek şöyle konuştu.

"Biz Yomra Belediyesi olarak vatandaşlarımıza karda, asfaltlamada, stablize yollarımızda olmak üzere 24 saat hizmet veriyoruz. Bu bağlamda araç parkımızın güçlü ve yeni olması lazım. Büyükşehir kanunu ile birlikte hizmet alanımızda genişledi. Hizmetlerimizi yaparken yarı yolda kalmak istemiyoruz. Bugün itibarı ile iki adet Volvo marka grayder aldık. Bundan sonraki süreçte 4 adet kamyon, 1 bekoloder ve 1 eskavatör alarak makine parkımızı güçlendireceğiz. Yomra'mıza ve milletimize hayırlı olsun. Yüce rabbim kaza, bela vermeden değerli vatandaşlarımıza hayırlı hizmetler etmeyi bizlere nasip eylesin. Durmak yok, Yomra için çalışmaya devam"
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber