Yomra Belediyesi'nden işçi maaşlarına büyük zam!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, belediye bünyesindeki işçilerin maaşlarına neredeyse %100'ün üzerinde zam yaptı.

Yomra Belediyesi'nden işçi maaşlarına büyük zam!

Türkiye'de yaşanan yüksek enflasyon, çalışanların maaşlarının erimesine neden olurken, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, belediye bünyesinde görev yapan işçilerin maaşlarına yüzde yüzün üzerinde zam yaptı.

Konuyla ilgili olarak Yomra Belediyesinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama ile şunlar kaydedildi " Belediye işçilerimizin özlük haklarını düzenleyen ek protokol, Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalandı. Başkanımız, ekonomik şartları göz önünde bulundurarak şirket işçilerimizin maaşlarında yıllık enflasyonun üzerinde iyileştirmeye gitti. İşçilerimiz ve belediyemiz için hayırlara vesile olmasını dileriz."

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ile Hizmet-İş sendikası Başkanı İsmail Hakkı Kaplan, Yönetim kurulu üyeleri ve belediye işçi temsilcilerinin de hazır bulunduğu törende imzaların atılması ile birlikte işçilerin de maaşları yükselmiş oldu.

Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan ise Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a teşekkür etti.

Kaplan, “Yomra Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık ile yapılan görüşmeler sonucunda yüzde yüzün üzerinde vermiş olduğu zamla işçinin yüzünü güldürdü. Bizi hiç bir zaman kırmayarak talebimize karşılık olarak daha fazla nasıl verebilirim gayretinde olmuştur. Belediye Başkanımızın bu tutumu biz işçileri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İşçi dostu başkanımıza tüm üyelerimiz adına minnet duygularımızla teşekkür ederiz..” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler