Yomra belediye başkanı Arap yada İsrail'i olur

Haber61 – Haber Servisi – Cumhuriyet halk Partisi Trabzon 6’ncı sırada adayı Cemil Bozbaş, 10 sene sonra Yomra belediye başkanı yakında Arap yada İsral’i olursa şaşırmayın söyledi Cemil Bozbaş, “ Sahada çalışırken bana en çok CHP ne yaptı diye soruyorlar.

Yomra belediye başkanı Arap yada İsrail'i olur

Haber61 – Haber Servisi – Cumhuriyet halk Partisi Trabzon 6’ncı sırada adayı Cemil Bozbaş, 10 sene sonra Yomra belediye başkanı yakında Arap yada İsral’i olursa şaşırmayın söyledi Cemil Bozbaş,  Sahada çalışırken bana en çok CHP ne yaptı diye soruyorlar. Biz iktidarda değiliz bizim bankamız mı var genel müdürlüğümüz mü var. Bunları sorduranlardan biz hesap soracağız 1929’da tam 86 yıl önce CHP, HES yaptı Akçaabat’a, Tanjat yolunu CHP başlattı. 1927 Güney çevre yolu projesi CHP’nindir. Bir proje neden sahiplerinir proje iyi olduğu için. AKP, Trabzon’da ne yaptı. 13 yıldır ne yaptılar, Akçaabat’a TOKİ, Vakfıkebir’de TOKi, her ilçede TOKİ buralar kimin hazinenin malı sonra dönmüş biz yaptık diyorlar. Trabzon Limanı durdu çalışmıyor. Tırlar eskisi gibi gelmiyor. Trabzon’u bitirdiler.”şeklinde konuştu.

Bozbaş. “Yollar yaptık diyen AKP’ye soruyorum ben Yomra’dan buraya 1 saatte geliyorum hani yol nerede? Yomra’da bulunan devlet mallarını sattılar. Satıyorlar hala devam ediyorlar. 7 bin yabancıya arazi sattılar ev sattılar Kaşüstü’nü sattılar. 10 sene sonra Yomra belediye başkanı bir Arap veya İsrail’i olursa şaşmayın. Buraları o kadar yabancılaşdırtılar.”dedi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber