Yol-İş Sendikası Ortaokulu'ndan muhteşem Karadeniz gecesi

Yol-İş Sendikası Ortaokulu kaldığı yerden devam ediyor.

Yol-İş Sendikası Ortaokulu'ndan muhteşem Karadeniz gecesi

Trabzon Yol-İş Sendikası Ortaokulu, geçtiğimiz yıl Devlet Tiyatrosu’nda muhteşem bir şiir dinletisi sunmuş ve adından söz ettirmişti. Bu yıl da yine farkını ortaya koyarak resim sergisi ve müzik dinletisi ile göz doldurdu. Müzik Öğretmeni Esen Ören Bektaş yönetimindeki okul korosu izleyenlere muhteşem bir Karadeniz gecesi yaşattı..


Okul öğrencilerinin görsel sanat öğretmenleri Elif Yaşar, İslam Bahadır ve Kazım Yılmaz nezaretinde bir yıl içerisinde yapmış oldukları muhteşem sanat eseri çalışmaları görücüye çıkarken, büyük beğeni topladı. Daha ilk günden kapış kapış satılan sanat eserleri yarına kadar Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi alt katında sergilenmeye devam edecek. 

Yol-İş Sendikası Ortaokulu kaldığı yerden devam ediyor

Görsel Sanat Öğretmenlerinden Elif Yaşar ve İslam Bahadır öğrencilere genelde kursta daha çok vakit ayırabildiklerini, bu yıl daha çok yağlı boya çalışmasına ağırlık verdiklerini, sergide vitray, folyo kabartma ve kara kalem çalışmalarından kesitlerin bulunduğunu belirterek “Tüm sınıflardan öğrencilerimiz mevcut. Öğrencilerimiz çok yetenekli. 5 ve 6.sınıf öğrencilerini birinci dönem alt yapı olarak hazırladık asıl eserler ikinci dönemde ortaya çıktı. Okul saatleri dışında bütün gün, gerekirse hafta sonları birlikte çalıştık. Kurslarda bir araya geldik. Resim kursunun olması bizim için çok iyi oldu. Tabiki öğrencilerimize bizimde katkımız oldu. Ama genelde çalışmalar onların eseri." diye konuştular. 

Yol-İş Sendikası Ortaokulu kaldığı yerden devam ediyor

Perşembe gününe kadar açık kalacak sergide Yağlıboya, vitray, karakalem, folyo kabartma olmak üzere toplam 122 eser bulunuyor. 

Öte yandan okul korosu da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi alt katındaki salonda muhteşem bir müzik dinletisi sundu. Sahne dekorunun göz doldurduğu geceye, öğrencilerin muhteşem skeçleri ve Temel ile Fadime’nin düğününün canlandırılması damga vurdu. Öğrenciler, müzik öğretmeni Esen Ören Bektaş yönetiminde birbirinden güzel türküler seslendirirken gecenin finali, okulun erkek halkoyunları ekibi tarafından yapıldı. 

Yol-İş Sendikası Ortaokulu kaldığı yerden devam ediyor
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber