Yılmaz Günaydın'dan şikayetçi

Trabzonspor Kulübü’nün iki eski başkanı adliyelik oldu.    Günebakış Gazetesi’nin haberine göre, 1981-1982 yıllarında Trabzonspor Kulüp Başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Günaydın’ın yerel bir gazeteye verdiği röportajda Trabzonspor Onursal Başkanı Mehm

Yılmaz Günaydın'dan şikayetçi
Trabzonspor Kulübü’nün iki eski başkanı adliyelik oldu. 
 
Günebakış Gazetesi’nin haberine göre, 1981-1982 yıllarında Trabzonspor Kulüp Başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Günaydın’ın yerel bir gazeteye verdiği röportajda Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a yönelik suçlamalarda bulunmuştu. Suçlamanın ardından harekete geçen Yılmaz’ın avukatı Çağlayan Odabaşı aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Röportajda Mustafa Günaydın, Özkan Sümer’in Mehmet Ali Yılmaz’ı mahkemeye verdiğini ve 25 milyon liraya mahkum ettiğini söylemişti. Eski Başkan Mustafa Günaydın, “Özkan Sümer ne yaptı? Aracılarla bir milyona bu işi kapattı. O çok beğendiğimiz Özkan Sümer, Trabzonspor’un kazanılmış 25 milyonunu 1 milyona peşkeş çekti” diye konuşmuştu. 

Onursal Başkan avukatı aracılığıyla adliyeye verdiği şikayet dilekçesi sonrası Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yılmaz davayı kazandıktan sonra Günaydın’a iftira attığı iddiasıyla da manevi tazminat davası açacak. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber