Yılmaz: "Daha güçlü hizmet için adliye binasını aldım"

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Çarşıbaşı ilçesinin hizmet binasını genişletmek için verdiği mücadelenin sonuç verdiğini açıkladı.

Yılmaz: "Daha güçlü hizmet için adliye binasını aldım"

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, eski adliye binasının ilçeye daha fazla hizmet için belediyeye tahsis edilediğini duyurdu. Binanın Çarşıbaşı ilçesine hayırlı olmasını dilediğini anlatan Yılmaz ,“İlçemizin daha güzel hizmet alabilmesi için uğraş verdiğimiz noktalardan biri olan Adliye binasının devredilmesinde Adalet Bakanlığımızdan onay alınmıştır. Çarşıbaşı için anahtarları teslim aldım” dedi.

Verdikleri sözlerin yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını anlatan Yılmaz, “İlçemizde bulunan mülkiyeti Adalet Bakanlığına ait olan Eski Adliye Binası İlçemiz Belediyesine tahsis edilmesinde emeği geçenleri unutmuyoruz. Tahsisin gerçekleşmesini sağlayan; başta Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül olmak üzere Adalet Bakan Yardımcısı Hilmi Bilgin’e Bakanlık Daire Başkanı Murat Atan’a, Trabzon Başsavcı Vekili İhsan Büyükali’ye, İdari ve Mali İşler Müdürü Naci Dülger’e, Trabzon Milletvekillerimiz Av. Salih Cora, Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu’na ve İlçe Başkanımız Hakan Kocaman’a teşekkür ederiz.” diyerek konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler