Yılbaşında Trabzon'a Kötü Sürpriz!

2016'ya girmeye saatler kala Trabzon'da ve bir çok ilçede kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kar yağışının etkili olduğu bazı ilçe ve mahallerde elektrik kesintisinin yaşandığı öğrenildi. Trabzon'un Ortahisar İlçesi'nin Çukurçayır, Aktoprak, İnönü,

Yılbaşında Trabzon'a Kötü Sürpriz!

2016'ya girmeye saatler kala Trabzon'da ve bir çok ilçede kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Kar yağışının etkili olduğu bazı ilçe ve mahallerde elektrik kesintisinin yaşandığı öğrenildi. Trabzon'un Ortahisar İlçesi'nin Çukurçayır, Aktoprak, İnönü, Kalkınma, Konaklar ve Soğuksu Mahalleleri'nin yanı sıra Akçaabat, Beşikdüzü,Çarşıbaşı, Dernekpazarı, Hayrat, Maçka, Of, Sürmene, Şalpazarı, Tonya ve Vakfıkebir ilçelerine bağlı birçok köy ve mahallesinde elektrik kesintisi yaşandığı kaydedildi.

Yetkililerden edinilen bilgiye göre kar yağışı nedeniyle oluşan arızanın en geç saat 21.00' kadar giderilmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber