Yeşilay'dan Trabzon'a heyet

Yeşilay'ın Karadeniz Bölgesindeki şubelerle istişare yapmak için gönderdiği heyet Trabzon'a geldi.

Yeşilay'dan Trabzon'a heyet

Yeşilay Karadeniz Bölgesi'nde bulunan şubeler ile istişare yapmak için 2 yöneticisini gönderdi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Karadeniz Bölgesi’nde ki Yeşilay Şubeleri ile istişarede bulunmak üzere 2 yöneticiyi bölgeye gönderdi.

Şube ziyaretleri kapsamında Trabzon’a gelen Yeşilay Teşkilatlandırma Birim Yöneticisi Egemen Akyüz ile Şubeler iç Denetim Uzmanı Mustafa Korkmaz, Şube Başkanı Köksal Boz’u ziyaret ettiler.

Yeşilay Teşkilatlandırma Birim Yöneticisi Egemen Akyüz, Amasya’dan başladıkları ziyarete, Yozgat, Sivas, Ordu, Giresun, Rize ve Artvin’le devam ettiklerini belirterek, ziyarete Trabzon ile devam ettiğini vurguladı.

Akyüz, Yeşilay’ın marka bir değer olduğunu vurgulayarak, Yeşilay’ın Türkiye genelinde 108 şubeye ulaştığını kaydetti. Akyüz, Yeşilay Şubelerinin yer sorununun çözümü noktasında, Yeşilay Şubelerinin resmi kurumlara yer tahsisi için müracaat edilmesi durumunda 49 yıllığına kira bedelsiz yer tahsisi yapıldığını ifade etti.

Akyüz, 444 7975 Yeşilay Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (YADEM)’in de hizmette olduğunu belirterek, “YADEM’de bağımlılıklarla mücadele kapsamında vatandaşlarımıza psikolojik destek veriliyor EDAM için oluşturulacak teknolojik altyapı, projenin en önemli parçalarından biri. Bu kapsamda dinamik bir web sitesi, online terapi hizmetlerinin sağlanacağı e-danışmanlık sistemi ve danışmanlık hizmeti sunulacak çağrı merkezi santrali kuruldu” dedi.

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yeşilay’ın teşkilatlandığı Şubat ayından itibaren oluşan çalışmalarının yer aldığı dosyayı Akyüz’e teslim etti. Boz, “Yeşilay Trabzon şubesi olarak önemli çalışmalar yaptık. Belirli gün ve haftalarda okullarımıza, gençlerimize ulaşmak adına etkinlikler düzenledik. Ödüllü yarışmalar yaptık. Bağımlılıkların azalması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Akyüz ile korkmaz, Trabzon Şube ziyaretinin ardından, bölge ziyareti kapsamında ziyaret edecekleri Samsun’a hareket ettiler.
 


 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler