"Yeşil Yol 3. köprü kadar değerli"

Haber61/Haber Servisi TTSO’nun bayramlaşma töreninde ekonomik sorunlar da gündeme yatırıldı. Bölge sorunlarının da tartışıldığı toplantıda konuşan TTSO Meclis eski üyesi ve aynı zamanda geçtiğimiz dönem CHP Rize Milletvekili adayı Kenan Bıyık, Rize’de cid

"Yeşil Yol 3. köprü kadar  değerli"
Haber61/Haber Servisi
 
TTSO’nun bayramlaşma töreninde ekonomik sorunlar da gündeme yatırıldı. Bölge sorunlarının da tartışıldığı toplantıda konuşan TTSO Meclis eski üyesi ve aynı zamanda geçtiğimiz dönem CHP Rize Milletvekili adayı Kenan Bıyık, Rize’de ciddi bir yol ve ulaşım sorunu olduğunu ifade ederken büyük tartışma konusu olan 8 ildeki yaylaların birleştirilerek turizme kazandırılması projesi olan 2 bin 600 kilometrelik Yeşil Yol Projesi ile ilgili görüşlerini dile getirdi.
 
CHPli Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in karşı çıktığı proje için Bıyık,”Yeşil Yol’un turizme kazandıracağını, bölgeye büyük katkısı olacağını anlatamadık. 3. köprüye karşı çıkmak gibi birşey bu! Doğru dürüst insanımıza değer vermiyoruz ki. Rize’nin aklı başında insanlar Rize’yi terk etmiş. Yemişli köyünde yemek verdik. 1500 kişi katıldı ama seçim öncesi onlar yoktu.  Rize’nin köylerinde kalanlar Şavşatlılar ve Yusufelililer..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler