Yerli malı haftası etkinliklerle kutlandı

Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İmam Hatip Ortaokulu Yerli malı haftası nedeniyle etkinlik düzenledi. 

Yerli malı haftası etkinliklerle kutlandı

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Çömlekçi mahallesinde bulunan Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İmam Hatip Ortaokulu Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle okul içerisinde etkinlikler düzenlediler. 176 öğrenciye eğitim veren okul Türkiye'de yetişen ürünlerin ve yıl içerisinde öğrencilerin yapmış oldukları resimler sergilendi. Etkinliğe veliler ve misafirler de ilgi gösterdi.

Okul Müdürü Güçlü Yılmaz yaptığı açıklamada "Bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize,onları yalnız bırakmayan siz saygıdeğer velilerimize teşekkür ediyorum.Ülkemizde her alanda milli olmak zorundayız.Kendi yerli üretimimizi artırarak kendi kendine yetebilen bir ülke olmak;siz çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirmemiz gerekmektedir. Elimizden geldiği ölçüde Türk Malı kullanmalıyız. Yabancı ülkelere para akışını önlemede, Türk Malı kullanmanın önemi büyüktür." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler