Yeniden Refah Partisi'nin Trabzon Yapılanması sürüyor

Yeniden Refah Partisi 6 ilde kongre yapacak.

Yeniden Refah Partisi'nin Trabzon Yapılanması sürüyor

Trabzon’da Yeniden Refah Partisi’nin teşkilatlanma çalışmaları hız kazandI. Bu hafta 6 kongre birden yapacak olan İl Başkanı Mustafa Durmuş, “Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnanılmaz bir teveccüh var. Partimizin kurulması noktasında teşkilat üyelerimiz, her gün yeni yüzleri kabul ediyor” dedi.

Perşembe günü Araklı İlçe Kongresini gerçekleştirecek olan Yeniden Refah Partisi, ilçeyi Metin Baycan ve ekibine teslim edecek. Cuma günü Maçka’da Devrim Altıntaş, Cumartesi Vakfıkebir’de Sadettin Çiçek, yine Cumartesi Gökhan Şahin, Akçaabat’ta Barış Sandıkçı, Sürmene’de Hakan Aydın ilçe başkanı olacak.

Kongrelere Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Prof. Dr. Doğan Aydal’ın ise katılacağını söyleyen İl Başkanı Mustafa Durmuş, herkesi kongrelere davet etti.

20 Nisan tarihinde Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla il başkanlığı kongresi gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber