Yeni Trabzon Valisi'nden ilk açıklama!

Valiler Kararnamesi ile birlikte Gümüşhane Valiliği görevinden Trabzon Valiliği görevine atanan Yücel Yavuz, Trabzon'da güzel hizmetler yapmaya gayret edeceklerini söyledi.  Yavuz, Trabzon'u iyi tanıdığını belirterek “Güzel hizmetler yapmaya gayret edeceğ

Yeni Trabzon Valisi'nden ilk açıklama!

Valiler Kararnamesi ile birlikte Gümüşhane Valiliği görevinden Trabzon Valiliği görevine atanan Yücel Yavuz, Trabzon'da güzel hizmetler yapmaya gayret edeceklerini söyledi. 

Yavuz, Trabzon'u iyi tanıdığını belirterek “Güzel hizmetler yapmaya gayret edeceğiz. Sayın valimiz şu an Trabzon dışında ne zaman geleceğimizi gidişat belirler. Takdir büyüklerimizin. Ne zaman başla derseler o zaman gider başlarız. Normalde birkaç günü bulur" dedi.

"Bize her yer Trabzon" sloganının çok şey anlattığını ifade eden Vali Yavuz "Şimdiden her şeyi bordo mavi görüyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler