Yeni Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü kim olacak?

Ali Ayvazoğlu'ndan boşalan Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne onun ismi geçiyor.

Yeni Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü kim olacak?

Ali Ayvazoğlu’ndan boşalan ve Trabzon’un geleceği için çok önemli müdürlüklerinden biri olan Turizm il müdürlüğü İçin güçlü bir adayın ismi gündeme bomba gibi düştü.

Geçmişi Turizm olan ve şehir için de devamlı turizm ile ilgili önemli projeler üreten ve şuan uluslararası bir otelde de yönetici olan Oykan Gülen’in adı Turizm il müdürlüğü için güçlü bir şekilde geçmeye başladı.

Turizm ile ilgili güçlü bir geçmişi olan Oykan Gülen İngilizce ve Arapça biliyor , bölge Turizmi için de bu bir şans.

Siyasetin,Turizm dernekleri, Turizm sektöründe yer alan kuruluşlarında ve işletmelerin bu yönde güçlü destekleri bulunuyor ve böyle bir olayın gerçekleşmesi durumunda Trabzon ve Trabzon Turizminin bundan kazançlı olacağını belirtiliyor.

Tek handikap memur kökenli olmaması ama sektörel bilgisi ve Trabzon Turizmine olacak katkıları düşünülecek olursa bu sorunun kolayca aşılacağı biliniyor ...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler