Yeni Hükümet Konağı Ödenek Bekliyor

Civil Deresi’nin kenarında Karayolları Bölge Şefliği'ne ait yaklaşık 50 dönümlük alanda yapılması planlanan Yeni Hükümet Konağı için çalışmalar son aşamaya geldi. Tüm projeleri hazırlanan ve ihalesinin yapılması için bütçesinin tamamlanmasına çalışılan Ye

Yeni Hükümet Konağı Ödenek Bekliyor
Civil Deresi’nin kenarında Karayolları Bölge Şefliği'ne ait yaklaşık 50 dönümlük alanda yapılması planlanan Yeni Hükümet Konağı için çalışmalar son aşamaya geldi. Tüm projeleri hazırlanan ve ihalesinin yapılması için bütçesinin tamamlanmasına çalışılan Yeni Hükümet Konağı, 7 bloktan oluşacak. Yaklaşık 15 bin metrekaresi kapalı otopark olmak üzere toplam 49 bin metrekarelik bir alanda inşa edilecek olan Hükümet Konağı’nda 160 araçlık açık, 275 araçlık kapalı otopark bulunacak.
 
Yeni Hükümet Konağı’nda Valilik makamı karayoluna bakacak nitelikte D Blokta yer alacak. Sol tarafta bulunan C Blok zemininde Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ve üst katında ise Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü yer alacak. Sağ tarafta yer alacak olan E Blok zemininde Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, ikinci katında Yatırım Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü, 3. Katında İl Müftülüğü ve 4. Katında ise Dernekler Müdürlüğü bulunacak.
 
B blokta Ticaret İl Müdürlüğü ve sağlık Kurumları yer alacak. A blokta ise Milli Eğitim Müdürlüğü ile SYDV bulunacak. F ve G blok tamamen Defterdarlığa ve Vergi Dairesi Müdürlüklerine ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler