Yeni araçlar törenle hizmete girdi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesine 10 milyon 580 bin 135 TL bedelle alınan 43 araç ve iş makinesi bugün düzenlenen törenle hizmete girdi.  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzo

Yeni araçlar törenle hizmete girdi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesine 10 milyon 580 bin 135 TL bedelle alınan 43 araç ve iş makinesi bugün düzenlenen törenle hizmete girdi. 
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke, Düzköy Belediye Başkanı Abidin çelik, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Seyfullah Kınalı, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, siyasiler ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerinin hazır bulunduğu törene vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
 
“HİZMET İÇİN YOLLARA DÖKÜLDÜK”
 
Törende katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hizmete alınan iş makinesi ve araçların bütün Trabzon'a, bütün bölgeye hayırlı olmasını dileklerinde bulunurken, “Birlik oldukça başaramayacağımız iş yoktur” dedi. Büyükşehir Belediyesi olarak kışın sona ermesiyle birlikte Trabzon il genelinde büyük bir hizmet seferberliği başlattıklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Mevsim başlar başlamaz büyük bir asfalt seferberliği başlattık, adeta yollara döküldük. Bu hizmet, iklim müsaade ettiği sürece yıl sonuna kadar sürecek. Şu an merkezdeki asfalt plentimizde 90 bin ton üretimi geçtik. Bu yıl ki hedefimiz il genelinde 200 bin ton asfalt üretimine ulaşmaktır. Ön görülen programlar çerçevesinde aciliyet sırasına göre tüm işleri yapacağız. Beş yılsonunda inşallah ‘benim yoluma, suyuma bakılmadı’ diyen olmayacak. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi olarak 20 milyon TL’lik de yol betonlaması ihalesi yaptık. Önümüzdeki iki ay içinde ilçelerimizde bu yol betonlama çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi olarak tamamlayacağız. İlçe belediye başkanlarıma da teşekkür ediyorum. Onlara da beton çalışmalarına imkanlarının kısıtlı olmasına rağmen devam ediyorlar” diye konuştu.
 
“HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ”
 
Törende yaptığı konuşmada, seçildikleri gün ilçe belediye başkanları olarak Büyükşehir Belediye Başkanı’nın önderliğinde halkın hizmetinde olacaklarına söz verdiklerini dile getiren Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç, “İşte bugün bu sözlerimizin de gereği olarak Büyükşehir Belediyemizin makine parkına büyük katkı sağlayacak olan bu iş makinelerini ve araçları hizmete sokuyoruz. Bu konuda bütün ilçe belediyelerine önderlik eden ve gayretleri ile beraber bu hizmetleri sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımıza halkımız adına teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve bütün ilçe belediye başkanlarımızla beraber bütün Trabzon'a söz verdik İnşallah görev süremiz sonuna kadar bu yollarımızı betonu ile asfaltı ile vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Bunda kararlıyız” dedi.
 
“YAPILMASI GEREKEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu da törende yaptığı konuşmada Trabzon Büyükşehir Belediyesini gerçekleştirmiş oldukları çalışmalardan ötürü tebrik etti. Trabzon'a kazandırılan iş makineleri ve araçların Trabzon için son derece önemli bir adım olduğunu yineleyen Köseoğlu, “İnşallah bizlerde yerel yönetimlerimizle el ele vererek Trabzon'umuz için yapılması gereken bütün çalışmalara yapacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler