Yavuz Karan'ın ölümü Trabzon'u üzüntüye boğdu

CHP PM üyesi Yavuz Karan'ın ani ölümü Trabzon'da iş ve siyasi camiada sarsıntı yarattı.

Yavuz Karan'ın ölümü Trabzon'u üzüntüye boğdu

Haber61 / Haber Servisi / Özel

CHP PM üyesi ve eski İl Başkanı Yavuz Karan'ın ölüm haberi hem CHP'lileri, hem siyasi hem de spor camiasını derinden sarstı. Kalp krizi geçirmesinin ardından KTÜ Farabi Hastanesi'na kaldırılan Karan'a geçmiş olsun ziyareti için gidenler hastane kapısında duydukları acı haberle şok yaşadı. Karan'ın ölüm haberi üzerine sevenleri hastaneye koştu. 51 yaşında hayatını kaybeden Yavuz Karan, 2 ay önce kalp krizi geçirmiş ve hastanede tedavi görmüştü. 



Yavuz Karan'ın ölümü Trabzon'u üzüntüye boğdu
 

CHP'nin sevilen isimlerinden olan Yavuz Karan'ın ölümünün ardından siyasiler ve Trabzonlular taziye mesajları yayınlandı. 

Akçaabat Sebatspor eski yöneticisi Serkan Kılınç: "Akçaabat Sebatspor'da yöneticilik yaptığımız günden bu yana dostluğum vardı. Spor camiası abi kardeşlik ilişkisinin ne olduğunu iyi bilir. Biz onunla abi kardeş gibiydik. Duyunca kötü oldum. Birkaç hafta önce kızıyla birlikte yanıma gelmişti. Söyleyecek söz bulamıyorum. Birbirimizi çok severdik. Spor camiası önemli bir insanı kaybetti ama ben çok kıymetli bir dostumu kaybettim. Trabzon futboluna beraber çok hizmetlerimiz oldu. Trabzon merkezinde ve Akçaabat'ta sevilen bir insandı. Başımız sağosun." 


CHP Trabzon eski Milletvekili Volkan Canalioğlu: "Şu anda hastanenin önündeyiz. Yavuz şaka yapmayı severdi ama bu şaka ciddiye döndü. Trabzon iyi bir evladını kaybetti. Hem spor camiasında, hem iş hayatında, hem siyasi hayatta şahsına münhasır, Trabzon'un renkli bir simasıydı. Gayretli olan bir arkadaşımızı kaybettik. Gerçekten çok üzüntülüyüm."

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: "Daha 3-4 gün önce uçakta karşılaştık hal hatır sorduk ne kadar üzüldüğümü anlatamam bu şehrin yetiştirdiği çok kıymetli bir siyasimizdi. her zaman böyle çeşitli konularda fikir tartışmalarımız olsa da bizim sevdiğimiz ve saydığımız bir kardeşimizdi, Trabzonlumuzdu. Hiç unutmayacağım. hem eşine yakınları çocukları ailesine acil sabırlar Allahtan temenni ediyorum, kendisine Allahtan rahmet diliyorum. Önemli bir kaybımız. Bu duygularımı yürekten söylüyorum. "

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi: "Yavuz kardeşimiz Trabzon için çok önemli bir siyasetçiydi. Hem kendi partisine hem şehre önemli hizmetlerde bulunmuş bir dostumuzdu. Allah rahmet eylesin, Başta ailesi olmak üzere sevenlerine, partililerine, bütün Trabzonlulara baş sağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun."

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun: "Seni kaybettim Yavuz'um kardeşlerin en güzeli. Seni anlatabilmek seni iyi çocuklara kahramanlara halden bilmez kahpe yalana yalancı dosta,saçlarına kan gülleri takayım bir o yana bir bu yana”

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen: "Atatürk ve Cumhuriyetin yılmaz bekçisi, Trabzon'da mücadelenin yiğit neferlerinden, Parti Meclisi üyemiz Yavuz Karan geçirdiği kalp krizi sonucunda aramızdan ayrıldı. Mücadele arkadaşım Yavuz Karan'a Allah'tan rahmet, yakınlarına, tüm CHP ailesine ve Trabzon'a başsağlığı dilerim."

Trabzonsporlu eski futbolcu Lemi Çelik: "ÇOK DEĞERLİ KARDEŞİM,DOSTUM,ARKADAŞIM YOL ARKADAŞ IMYAVUZ KARAN”I KAYBETTİK,, ALLAH RAHMET EYLESİN, MEKANI CENNET OLSUN"

CHP Genel Sekreteri ve CHP Trabzon eski Milletvekili Akif Hamzaçebi: "CHP Parti Meclisi Üyesi arkadaşım Yavuz Karan’ın vefat haberini biraz önce aldım. Karan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarıma başsağlığı dilerim."

CHP'den ihraç edilen Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka: "Partimizin emektarı, özü sözü bir dost insan sevgili Yavuz Karan’ı kaybettik. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum..."

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz: "Yavuz Karan yoldaşımız yitirdik, acımız büyük.. "

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: "Aziz dostum, Parti Meclisi üyemiz Yavuz Karan'ın vefatını derin üzüntüyle öğrendim. Ailesine ve partimize sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun."

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu: "Trabzon'un aranan siması CHP Parti Meclisi üyesi güzel insan Yavuz Karan kardeşimizi kaybettik. Allah rahmet eylesin, ailesi ve dostlarının başı sağ olsun"

CHP PM üyesi Erdal Aksünger: "Trabzon eski il başkanımız ,partimizin gerçek emekçisi,PM üyemiz ve yoldaşımız Yavuz Karan kalp krizi sonucu hayata veda etti. Çok üzgünüm. Çok ACI,başımız sağolsun"

CHP Trabzon eski İl Başkanı Turgay Güngör: "Geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası eski İl Başkanımız ve halen Parti Meclisi Üyemiz Sayın Yavuz KARAN’ı maalesef kaybettik. Acımız büyüktür. Ailesine, yakınlarına ve büyük CHP ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

CHP Trabzon il eski başkan yardımcısı Celal Akaç: "CHP Pm üyesi Sayın Yavuz KARAN'ı kaybettik. Çok üzgünüz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, dostlarına , partililerimize metanet diliyorum."

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta: "Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP PM üyesi ve CHP Trabzon eski İl Başkanı Yavuz Karan'a Allah'tan rahmet,ailesine,sevenlerine ve CHP camiasına sabır diliyorum.​"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: "CHP Parti Meclis Üyesi ve CHP Trabzon Eski İl Başkanı Sayın Yavuz Karan bugün geçirdiği kalp krizi sonucu Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Trabzon siyasetinde saygın bir yeri olan merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır-ı cemil niyaz ediyorum."

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu: "CHP Trabzon eski il başkanı değerli arkadaşım Yavuz Karan’ı kaybetmenin derin üzüntüsüyle, ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin"

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu: "Hayatını kaybeden CHP Parti Meclisi Üyesi ve Trabzon eski İl BaşkanıYavuz Karan'a Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve CHP camiasına başsağlığı dilerim.."

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar: "CHP Trabzon eski il başkanı, birlikte siyaset yaparken sevgi ve saygıyla çalıştığımız kıymetli ve değerli arkadaşım Yavuz KARAN’ı kaybetmenin derin üzüntüsüyle, ailesine, sevenlerine ve CHP Trabzon teşkilatına başsağlığı dileklerimle. Allah(c.c.) rahmet eylesin‬"

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora: "CHP Parti Meclisi Üyesi, Trabzonlu siyasetçi Yavuz Karan'ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Trabzon siyasetinin renkli siması Yavuz Karan'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, CHP Trabzon Teşkilatı'na başsağlığı dilerim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber