Yalıncak’ta oteller bölgesinde büyük savaş.. Turan kardeşlerin inşaatı  33 metrede durduruldu!

Halil Turan, isyan etti; “Ramadanın aldığı izin kadar bizde inşaatımızı yapmak istiyoruz”

Yalıncak’ta oteller bölgesinde büyük savaş.. Turan kardeşlerin inşaatı  33 metrede durduruldu!

Haber61/Haber Servisi

Trabzon’un en kıymetleri yerlerinden olan Yalıncak Sahili’nde büyük bir kriz ve savaşa dönüşen bir süreç başladı.

İnşaat ruhsatı 33 metreye kadar alabilen Arsa sahibi Halil Turan, isyan etti; “Ramadanın aldığı izin kadar bizde inşaatımızı yapmak istiyoruz” diyor.


ALLAHTAN KORKUN

Halil Turan: “Orada bitişiğimizdeki inşaatlar yapılırken niye sesleri çıkmadı da burada feryat ediyorlar. Biz iyiliği de unutmayız, kötülüğü de. Bizler Arsin Saralioğlu ailesinin mensuplarıyız. Yatırım yapmışız ve 35 sene olmuş. Bugün bu arsa değerlendiyse biz arsayı  kat karşılığına verdiysek suç mu işledik? Burada 50 kişinin rızkı var. Ekmek yiyecekler, Trabzon’da zaten İnşaatlar durmuş. Bizim arkadaşlarımız durmadan devam ediyorlar. Kim neden yatırımcıları meşgul ediyor? Allahtan hiç mi korkmuyorsunuz. Bize engel olanları Allah’a havale ediyoruz. Hakkımızı helal etmiyoruz.”

Blokların 33 metrede durmasının sebeplerini öğrenmek isteyen  Halil Turan, “Uçuş planına göre 47.70 metreye kadar çıkabiliyoruz. Hemen yanımızda Ramada otel gibi emsaller var. Bu emsal bize de uygulansın’ dedi ve Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu ve Meclis Üyelerine, ‘Bazı grupların yaratmaya çalıştığı algının tesiri altında kalmayın” çağrısı yaptı.

Arsa sahibi Halil Turan şöyle devam etti: “Trabzon’da inşaat sektörü canlanır gibi oldu. Ancak Suriye operasyonu ile yeniden yavaşladı. Onlarca insanın çalıştığı ve durmaksızın devam eden inşaat bizim sahildeki bloklar. Bu sadece bizim inşaatımız değil, sektöre sunulan bir fırsattır. Sayın Büyükşehir belediye Başkanımızı kimse baskı altına almasın. Maalesef Trabzon’da güzel işler yapanlara bir yerden kanca takılıyor. Sayın Zorluoğlu bu oyunları bozacak ve önümüzü açacaktır. Zaten göreve ‘Adaletli olacağım’ diyerek gelmiştir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler