Yalı Mahallesi Futbol Sahası yenileniyor! FİFA Standatlarında olacak

Murat Zorluoğlu, ‘Yalı Mahallesi Futbol Sahası Tadilatı, Tribün ve İdari Hizmet Binası’ inşaatını yerinde inceledi.

Yalı Mahallesi Futbol Sahası yenileniyor! FİFA Standatlarında olacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘Yalı Mahallesi Futbol Sahası Tadilatı, Tribün ve İdari Hizmet Binası’ inşaatını yerinde inceledi.
 
Büyükşehir Belediyesi, spor şehri Trabzon’a yakışır projeleri birbiri ardına hayata geçirmeye devam ediyor. Spora ve sporcuya özel önem veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Yalı Mahallesi’nde çalışmaları süren ‘Futbol Sahası Tadilatı, Tribün ve İdari Hizmet Binası’ inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Zorluoğlu’na incelemeleri sırasında Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Öztürk ve Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Metin Şahin eşlik etti.
 
FIFA STANDARTLARINDA OLACAK

Çalışmaların gidişatından memnuniyet duyan Başkan Zorluoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Trabzon’a yakışır projelere imza atmaya çalışıyoruz. Farklı spor branşlarının gelişmesi için özel gayret gösteriyoruz. Bireysel sporcuları şehrimizde tutmak adına tüm şartları zorluyoruz. Kent genelinde birçok projemizle birlikte şimdi de Yalı Mahallemizdeki futbol sahamızda bazı tadilat, tribün ve idari bina inşaatlarına başladık. Şu ana kadar yüzde 50’sini tamamladık sayılır. Amatör spor kulüplerimiz, bu sahamızda spor müsabakalarını yapabilecekler. FIFA standartlarında bir saha olacak. Sporseverlerimiz de artık buradaki müsabakaları kapalı tribünlerden izleyebilecekler. Tüm bunların yanında idari binamız da yapılacaktır” Şimdiden Trabzon’umuza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler