Volkan Canalioğlu'ndan gönderme: "Kayıkçı kavgasını bırakın iş yapın"

Volkan Canalioğlu'ndan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç 'e gönderme.

Volkan Canalioğlu'ndan gönderme: "Kayıkçı kavgasını bırakın iş yapın"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun görevdeki 3. yılını değerlendirdiği toplantıda Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç hakkında söyledikleri gündeme bomba gibi düştü.


Konu ile ilgili olarak CHP Trabzon eski Milletvekili ve eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu yaptığı açıklamada “Sizin kayıkçı kavganıza bu kent kurban edilecek kadar küçülmedi.” ifadelerini kullandı.

Volkan Canalioğlu, “Sayın Başkan ya ne dediğini bilmiyor ya Trabzon büyükşehir belediye başkanı olduğunu unuttu. Ortahisar’ın hazırladığı projeleri bilmediğini ya da doğru bulmadığını söylüyor. Yahu nasıl bilmezsin? Siz Ortahisar ile hiç istişare yapmıyor musunuz. Aranızda kavga mı ediyorsunuz? Böyle bir ekip anlayışı böyle bir kent yönetimi böyle bir hizmet anlayışı olabilir mi? Siz aynı binada farklı yerlerden Trabzon’u çekiştirirken Trabzon bu kent hizmet bekliyor. Sizin kayıkçı kavganıza bu kent kurban edilecek kadar küçülmedi.” dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber