Vizyon proje çöktü - İzolasyoncu kaçtı !

Trabzon'da yapılan projede birçok sorun ortaya çıktı.

Vizyon proje çöktü - İzolasyoncu kaçtı !

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Trabzon’da Ortahisar Belediyesi’nin ‘vizyon proje’ ‘Trabzon’un yüz akı’ diye tanıtılan Pelitli Dönüşüm Projesi kapsamında havaalanı karşısına yapılan 21 mağaza TOKİ’nin sorumsuzluğu yüzünden anahtar teslim yapılmadan döküldü.

Hazırlanan ve her birinin değeri 5 milyon lira olan 21 mağazanın satışı bir kaç ay önce tamamlanmıştı. Bu satıştan sonra sıra alıcılara teslime gelince şok yaşandı! Çünkü mağazaların, tavanları dökülüyor, tabandan su fışkırıyor, bir de izolasyonlarını yapan firma kayıplara karıştı.

Vizyon proje çöktü - İzolasyoncu kaçtı !

2 AY SÜRE İSTEDİLER

Vizyon proje çöktü - İzolasyoncu kaçtı !TOKİ’nin inşaatını verdiği firmanın izolasyon işi yapan alt taşeronu, ‘battım, sizden para da istemiyorum beni aramayın’ diyerek kayıplara karıştı.
İnşaatı yürüten taşeron firma ile TOKİ yetkilileri, mağazaları satın alan 21 iş insanına, teslim alırken eksiklerin yer aldığı bir sözleşme imzalattı ve “Bize 2 ay süre verin bunları tamamlayalım” dedi.

30 YILLIK EMEĞİMİ BURAYA GÖMDÜM

Mağazaya 5 milyon lira ödeyenler arasında yer alan Aykut Sağlam, “Vizyon proje dediler. Trabzon’un yüz akı dediler. 30 yıllık emeğimizi buraya verdik. Binaların içine girmeden dökülmeye başladı. Bianaların arka tarafından ve altından su geliyor. Ne yapacağımızı bilemiyoruz” dedi.   

YAMA YAPMAK İSTİYORLAR

Yine mağaza sahiplerinden Efkan Sayitoğlu, “Sözleşme imzaladık. 2 ay süre istediler bekliyoruz” dedi.

Hüseyin Salimoğlu da aynı şekilde şikayet ederken,” Burada yama yapmak istiyorlar. Yeni bir inşaatı tekrar sanki eskimiş gibi yamalamak istiyorlar. Burası yamayla olmaz! Hayal kırıklığı yaşadık” dedi.

Vizyon proje çöktü - İzolasyoncu kaçtı !

Vizyon proje çöktü - İzolasyoncu kaçtı !


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler