Vergi Haftası Etkinlikleri - Giresun haberleri

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aksu, verginin yaşamın her alanında bulunduğunu belirterek "Öncelikle vergi haftasını kutluyorum. Kazancın adil vergilendirilmesi, toplanan her verginin doğru kullanılması, toplumun geleceğine yapılan en

Vergi Haftası Etkinlikleri - Giresun haberleri

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aksu, verginin yaşamın her alanında bulunduğunu belirterek "Öncelikle vergi haftasını kutluyorum. Kazancın adil vergilendirilmesi, toplanan her verginin doğru kullanılması, toplumun geleceğine yapılan en büyük yatırımdır. Bizde belediye olarak aslında vergi topluyoruz. Sizlerden farkımız aynı zamanda vergi ödüyoruz. Vergi bu ülkede yaşayan her bireyin ortak hakkıdır" dedi.

Defterdar Musa Koçulu Belediye, Özel İdare ve Defterdarlığın birçok alanda işbirliği içerisinde olması gerektiğini, verginin doğumla başlayıp, ölüme kadar devam ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber