Veli Çakı ailesini neden öldürdü

Trabzon'da ailesini kurşuna dizen polisin olayı neden yaptığı ortaya çıktı

Veli Çakı ailesini neden öldürdü
Trabzon’un Ortahisar ilçesi Pelitli Mahallesi’nde 15 mart 2015 tarihinde eşi Gönül, çocukları Çağatay ve Tansu Tenay Çakı’yı öldürdükten sonra silahını kafasına dayayarak intihar eden polis memuru Veli Çakı’nın gerçekleştirdiği katliamın sırrı ortaya çıktı. “Baba yapma dur” sözünün ardından ailesini katlettiği ortaya çıkan ‘Veli Dayı’ lakabıyla tanınan Veli Çakı hakkında eşini ve çocuklarını kasten öldürmek iddiasıyla başlatılan soruşturma tamamlandı.

SİLAH BABAYA VERİLECEK

Soruşturma sonucunda kovuşturmaya yer olmadığını karar veren Cumhuriyet Savcısı İlhan Önkal, polis memuru Veli Çakıcı’nın katliamdan üç gün önce A.B adlı komşusuna, “Bende gizli şekerler var. Beni ölüm korkusu sardı. Ben ölürsem tayfam ne olacak? Depresyondayım, kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum. Bunalımdayım.” Dediğini tespit etti. Savcı Önkal, polis memurunun cinayet işlediğini silahının da babasına teslim edilmesini talep etti.
Günebakış / Enis Yıldırım
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber