Vatandaş istedi Trabzon'da vefa çatıya çıktı
Ortahisar Belediyesi bayram yasaklarını hissettirmedi

Trabzon Ortahisar Belediyesi yeni korona virüs (kovit-19) salgını nedeniyle Ramazan Bayramı ve arife günü boyunca uygulanan dört günlük sokağa çıkma yasağından vatandaşların mağdur olmaması için adeta seferber oldu.
Kovid-19 salgını nedeniyle yaklaşık üç aydan beri uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarından vatandaşların en az şekilde etkilenmesi için gece gündüz demeden faaliyetlerini özverili bir şekilde yürüten Ortahisar Sosyal Vefa Destek Grubu Ramazan Bayramı boyunca da vatandaşların imdadına yetişti.
“BAYRAMI BAYRAM HAVASINDA GEÇİRMEK İÇİN”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, sokağa çıkma yasağına rağmen vatandaşların bayramı bayram havasında geçirmelerini temin etmek için Vefa Grubu’nun yaklaşık 886 kişinin çağrısına yetiştiğini söyledi.
“GÖNÜLLERE DOKUNDUK”
Virüs salgınının iki dönemdir titizlikle yürüttüğü gönül belediyeciliği felsefesini daha da pekiştirdiğini kaydeden Genç, “Bütün görev sürem boyunca titizlikle uyguladığım gönül belediyeciliği anlayışını her türlü şartta sürdürmeye devam edeceğim. Rutin belediyecilik hizmetlerimizi sürdürürken bir yandan da vatandaşın kalbine giren, gönlüne dokunan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim idarecilik anlayışımız da bundan ibarettir. Yeni korona virüs salgını bizim hizmet ve gönül belediyeciliği felsefemizi daha da pekiştirdi.” ifadelerine yer verdi.