Vali Yücel Yavuz polisle bayramlaştı

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, İl Emniyet Müdürlüğü'nde polislerle bayramlaştı.

Vali Yücel Yavuz polisle bayramlaştı
Trabzon Valisi Yücel Yavuz, İl Emniyet Müdürlüğüne bayram ziyareti gerçekleştirdi. Yavuz’a İl Jandarma Komutanı Okçin Akşit ile kentin üst düzey güvenlik müdürleri eşlik etti.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen bayram toplantısında polislere konuşan Vali Yücel Yavuz, “Bölücü terör örgütü faaliyetlerine devam ediyor. 35 seneye yakındır ülkenin enerjisini servetini boşa harcattırıyorlar. Bunlar, bizim bir an bile geri adım atmadığımızı ve atmayacağımızı da anlayacaklar. En son biliyorsunuz bu 28 tane belediye kayyum atandı. Siyasi irade olarak devletimizin dik duruşu hem yurt içinde hem de yurt dışında net bir şekilde ortaya koyuldu. Bundan sonrasını kendilerini bilir. Bizler net olarak rotamızı ortaya koyduk. Burada sizlere çok büyük bir görev düşüyor. İhmal yapmayacağız, ihmal etmeyeceğiz. 7/24 sürekli teyakkuz ve hazır duracağız. En ufak ihmalimizde yapacağımız hata çok büyük sıkıntılara yol açacaktır. Allah hepinize kolaylıklar versin, güç versin kuvvet versin.” dedi.

Haber : Şükrü Üçüncü
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber