Vali Yücel Yavuz, Akçaabat ve Düzköy'de

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Akçaabat ve Düzköy ilçelerinde bir dizi incelemelerde bulundu.

Vali Yücel Yavuz, Akçaabat ve Düzköy'de

Vali Yücel Yavuz ilk olarak Akçaabat Kaymakamlığında gerçekleştirilen Şinik Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Toplantının ardından Akçaabat Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Yavuz, Kaymakam Soner Şenel ile bir süre  görüştü. Görüşmenin ardından, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda incelemelerde bulundu.
 
Akçaabat ilçesinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Yücel Yavuz, Şinik Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir kalorifer kazanı üretim fabrikasını da ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
 
Düzköy yolu üzerinde bulunan Şinik OSB Bağlantı Yolu projesini inceleyen Vali Yavuz , yol üzerindeki esnaflarla sohbet etti.
 
Düzköy Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Yücel Yavuz, Kaymakam Mustafa Emre Kılıç ve kurum amirleriyle eğitim yatırımları başta olmak üzere ilçede devam eden  diğer çalışmaları değerlendirdi.
 
Vali Yavuz, Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Düzköy ve Akçaabat Kaymakamları ve diğer yetklilerle birlikte Düzköy ilçesine bağlı Çayırbağı mevkiinde planlanan spor kompleksinin yapılacağı arazi üzerinde incelemelerde bulundu. Sonrasında Vali, Çayırbağı mahallesini ziyaret edip vatandaşlarımızla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyip taleplerini not aldırdı.

Vali Yücel Yavuz, Akçaabat ve Düzköy'de
Vali Yücel Yavuz, Akçaabat ve Düzköy'de
Vali Yücel Yavuz, Akçaabat ve Düzköy'de
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler