Vali Yavuz Sürmene'de

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Sürmene'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Vali Yavuz Sürmene'de

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte engelli çocuklarla bir araya gelerek çalışmalarını inceleyip onları tebrik etti.
 

Ardından Vali Yavuz, Sürmene ilçesinde Özel Sporcular Spor Merkezi'ni ziyaret ederek spor yapan özel sporcularla sohbet etti. Sonrasında Sürmeneli işadamı Can Çobanoğlu tarafından Sürmene ilçesinin Muratlı mahallesinde yaptırılan Özel Eğitim Anaokulu'nda incelemelerde bulunup okulun son durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Yavuz, ilçede yapımı devam eden ve planlama aşamasında olan eğitim kurumlarında inceleme yaparak çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Sürmene İmam Hatip Lisesi'nin yapılacağı 16 derslikli alanda incelemelerde bulundu.

Vali Yavuz son olarak, Sürmene ilçesinin coğrafi işaretli ürünü olan ve patent için tescil aşamasında bulunan Sürmene bıçağının yapıldığı bir fabrikayı ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler