Vali Yavuz'dan gazetecilere 10 Ocak mesajı

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Vali Yavuz'dan gazetecilere 10 Ocak mesajı

Trabzon Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamayla, basın mensuplarının 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutlayan Vali Yavuz'un meşajı şu şekilde: 
 
 
"Çağımızın etkin mesleklerinden biri olan gazetecilik, halkın doğru haber alma ve bilgi edinme hakkını, fedakâr bir şekilde icra ederek anlamlı bir görevi yerine getirmektedir. İçinde bulunduğumuz iletişim çağında, kitle iletişim araçlarının hayatımızın her safhasına sirayet ettiği düşünüldüğünde, gazetecilik mesleğinin ne denli meşakkatli bir meslek olduğu anlaşılmaktadır.
 
Doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışı ile kamuoyunu ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturan basın, toplumu bilgilendirmeye, bilinçlendirmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlar elde etmeye yönlendirme görevini yerine getirmektedir. Görevini yaparken hukukun evrensel standartlarından sapmaması, meslek etiğine uyması, kişi haklarına, özel hayata özen göstermesi, devletimizin ve milletimizin âli menfaatlerini gözeterek yayın yapması, bireylerin doğru haber alma ve bilgi edinmelerini sağlaması, gazeteciliğin en önemli sorumluluklarındandır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle bu işe emek ve gönül veren tüm değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, tüm basın çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber