Vali Yavuz'dan Akyazı stadında inceleme

Vali Yücel Yavuz Akyazı Stadında incelemelerde bulundu.

Vali Yavuz'dan Akyazı stadında inceleme

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Valisi Yücel Yavuz yarın akşam (07.08.2018 Cuma) oynanacak olan Türkiye Rusya maçı öncesinde Medicalpark stadında incelemelerde bulundu.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve beraberindeki Vali Yardımcısı Nusret Şahin, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevirk, İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk vev TFF yetkilisi Medicalpark stadını gezerek incelemelerde bulundu.

Trabzon valisi Yücel Yavuz inceleme sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Şuan itibari ile maça hazırız. Seyricinin ilgisi çok fazla stadın dolacağına eminiz. Çok yoğun bir talep var. Maçın güzel bir atmosferde geçeceğine inanıyoruz. İki takımda Trabzon’a intikal ettik. Kendi programlarını uyguluyorlar. Trabzon Uluslararası standartlardaki bu maça hazır. Rus seyircilerde gelecek. Miktar olarak net değil ama onlara da yer ayarlandı.Trabzon spor şehri. Her yönüyle futbola aşık bir şehir. Trabzon tarihinde kendisini ispatlamış bir şehir. Uluslararası standartlarda bir maç olacak. Bunun kriterleri var. Seyircilerimizin bunlara uyacağına inanıyoruz. Vaktinde gelmeleri konusunda sıkıntı olmayacak. Gerekli yönlendirmeler yapılacak. Bayraklar ve yağmurluk dağıtılacak. İnşallah başarılı olacak. Büyük maçlarda çıkışta yaşadığımız bir sorun var. Stadının bulunduğu yer itibari ile ani bir yüklenme oluyor. Biraz sabır istiyoruz. Sayı çok fazla olduğunda trafikte sıkıntı olabiliyor. İlgili kurumlar çalışıyor." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler