Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu Meydan'da incelemelerde bulundu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Meydan Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu Meydan'da incelemelerde bulundu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Meydan bölgesinde yapımı süren çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Zorluoğlu, çalışmaların son durumları ile ilgili Vali Ustaoğlu’na bilgiler verdi. 

Bir yandan koronavirüs salgını ile mücadele eden Başkan Zorluoğlu, bir yandan da yapımı devam eden çalışmalarla ilgili denetimlerini hız kesmeden sürdürüyor. Başkan Zorluoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile birlikte Meydan bölgesini gezerek çalışmalarda gelinen son durumu inceledi. Denetimlerde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur da hazır bulundu. 

Başkan Zorluoğlu, Atatürk Alanı çevresinde yapımı devam eden Cephe Sağlıklaştırma Projesi ve 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı içerisinde yapılan çevre düzenlemesi ile ilgili Vali Ustaoğlu’na detaylı bilgi verdi. Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu incelemeler sırasında çevre esnafı ve ayakkabı boyacıları ile de kısa süren sohbetler gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber