Vali Ustaoğlu: “Trabzon ismi dünyanın en uzak yerinden bile anılır hale geldi”

Vali İsmail Ustaoğlu Trabzon Günleri’ni Haber61 mikrofonlarına değerlendirdi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Ankara Trabzon Günleri’ni Haber61 mikrofonlarına değerlendirdi.

Trabzon Günerinin iyi olması adına çok yoğun bir çalışma yapıldığını vurgulayan Vali Ustaoğlu, “Trabzon marka bir isim. Her nerde bir Trabzon ismi geçiyorsa vatandaşımızın da ilgisi o derece fazla oluyor. Biz bunun bilincinde olarak Ankara’daki organizasyonun ilgi çekici olacağını biliyorduk. Pandemiden dolayı 2 yıl ara verdiğimiz bu organizasyonun iyi olması adına arkadaşlarımız sağolsun gece gündüz demeden yoğun bir mesai harcadılar. Başta meclis başkanımız olmak üzere Sayın İçişleri Bakanımızla, belediye başkanlarımızla ve tüm Trabzon sevdalıları ile birlikte dün açılışımızı gerçekleştirdik. Marka değeri yüksek olan Trabzon’umuza yakışan bir açılış olsun istedik. İnşallah Pazar gününe kadar sürecek olan güzel bir organizasyon olacak” dedi.

Vali Ustaoğlu: “Trabzon ismi dünyanın en uzak yerinden bile anılır hale geldi”

Vali Ustaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

“MİLLET BAHÇESİNDE DE İLK ORGANİZASYON TRABZON’A NASİP OLDU”

“Çevre Bakanımız Murat Kurum’a ve Altındağ Belediye Başkanımız Asım Bey’e de teşekkür etmek istiyorum. Çünkü ilk defa il bazlı bir organizasyon yaptık burada. Ankara’da il günlerinin başlangıcını seneler önce nasıl Trabzon yaptıysa millet bahçesinde de ilk organizasyon Trabzon’a nasip oldu. Bu anlamda ilkleri başaran ilimiz yine Trabzon oldu. Ben dünden beri çok iyi eleştiriler görüşler alıyorum mekan ile ilgili. Şimdi böyle geniş bir alanda tüm yörelerimizin yöresel ürünlerinin sunumunun yapıldığı, tüm belediyelerimizin stantlarını rahatlıkla açtığı güzel bir mekan oldu.

TRABZONSPOR ÇOK GÜZEL BİR HİKAYE YAZDI

Trabzonspor çok güzel bir hikaye yazdı ve sonucu da çok güzel bir şekilde noktaladık. Biz ilimiz ve bölgemizle ilgili oluşabilecek algıların önüne geçerek iyi bir süreç yönetimi yapmaya çalıştık. Özellikle silah kullanmama konusunda yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projesiyle bir tane burun kanamadan güzel bir şekilde noktalamış olduk. Bu noktada yaklaşık 3 aydır ilimizdeki emniyetimiz, kulübümüz, belediyelerimiz ile oturduk bir komisyon oluşturduk. ‘Mutluluğa kurşun sıkma’ diye güzel bir slogan oluşturduk. Sevincimizin hüzne dönüşmemesi adına bu oluşturduğumuz sloganı dağlara taşlara yazdık. Toplumun her kesiminin haykırdığı bir slogan oldu. En güzeli de vatandaşımız slogana sahip çıktı. Dünyaya mal olan o muhteşem kutlamada ve diğer kutlamalarda da en ufak bir tatsızlık çıkmadan süreci tamamlamış olduk.

“TRABZON İSMİ DÜNYANIN EN UZAK YERİNDEN BİLE ANILIR HALE GELDİ”

Biliyorsunuz biz bir turizmin tek elden yönetimi ile ilgili bir turizm konseyi oluşturduk. Arkadaşlarımız ile bir araya gelerek sürecin sağlıklı bir şekilde yönetilmesi adına hizmet kalitesi ve standartlarının iyi bir şekilde yönetilmesi adına toplantılar yapıyoruz. Bu yıl ayrı bir yıl oldu. Trabzon ismi dünyanın en uzak yerinden bile anılır hale geldi. Bu sene turizmin de yoğun olacağının farkındayız. Önümüzdeki günlerde olumlu sonuçlar göreceğimize inanıyorum. Trabzon’umuzun yakalamış olduğu bu güzel fırsatın sürdürülebilirliği açısından da herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi lazım.
Trabzon’umuz tüm tarihi ve kültürel değerleri ile Ankara’da. Tüm vatandaşlarımızı da ayrıca bu güzel yere davet etmek istiyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber